În fiecare săptămână, eu și echipa mea ajutăm companiile cu proiecte de dezvoltare WordPress, dar făcând acest lucru nu construim doar un site web. Oricine poate construi un site web în aceste zile.

În fiecare proiect de proiectare a site-ului web, obiectivul nostru este de a ajuta companiile să rezolve probleme din lumea reală. Aceste probleme pot fi probleme tradiționale de vânzare și marketing sau pot fi probleme ale clienților clienților noștri.

Proiectarea obiectivă a site-ului profesional este identificarea unei probleme și utilizarea puterii internetului pentru a rezolva problemele la îndemână.

Continuă să văd reclame și articole despre noul tip de grilă de dezvoltare a site-ului web. Niciun designer nu avea nevoie să susțină. Lăsați software-ul să vă rezolve problemele de proiectare examinând conținutul. Într-adevăr? Este atât de simplu? Nu, nu este.

Un sistem de rețea axat exclusiv pe imagini și text nu poate rezolva problemele de afaceri, deoarece nu este conceput pentru a face acest lucru. Pur și simplu există o soluție rapidă la un proiect de dezvoltare a site-ului web cu buget redus.

Se concentrează pe viziunea tehnologiei proprietarului site-ului web și nu începe să abordeze efectiv problemele, obiectivele sau obiectivele proprietarului site-ului web.

Dacă ați făcut vreodată parte dintr-un proiect structurat de dezvoltare a site-ului web, veți ști că nu există o soluție simplă. Este un proces care începe cu descoperirea pentru a identifica obiective și folosește cele mai bune practici și experiență pentru a obține o soluție.

Un pachet de proiectare a site-urilor web bazat pe rețele poate părea ingenios, dar nu pune întrebări care contează cu adevărat. Nu întreabă proprietarii de site-uri web despre marketingul țintă, oferta de produse sau servicii, obiectivele și obiectivele proiectului, fluxul de trafic dorit sau modul în care proiectul va fi considerat în cele din urmă un succes.

Nu vă faceți nicio greșeală și ascultați-mă când afirm cu voce tare:

Proiectarea site-ului web profesional depășește imaginile și textul.

Acoperă o gamă largă de elemente ale proiectului pe care inteligența artificială și șabloanele de stoc nu le fac.

Proiectarea site-urilor profesionale ajunge dincolo de grilă

Mergeți la o conferință de proiectare a site-ului web și ascultați vorbitorii sau discuțiile dintre participanți. Vor vorbi despre cele mai bune practici de proiectare, perfecționarea experienței utilizatorului și rezolvarea problemelor din lumea reală pentru clienții lor.

Ceea ce nu vor vorbi despre acestea este grilele, inteligența artificială și automatizarea procesului de proiectare pentru a elimina elementul uman.

Și asta pentru că nu este o soluție. Este doar o alternativă ieftină la designul web real.