Site-urile web sunt ca hainele pe care le porți

O vreme am crezut că site-urile web sunt ca hainele pe care le porți. Obișnuiam să cred că analogia hainelor cu site-ul web era doar ceva la care se gândea capul meu ciudat, dar mă înșelam. Unul dintre clienții noștri a spus recent același lucru. Odată ce mi-am recăpătat calmul, am discutat puțin despre asta și mi-am dat seama că site-urile web sunt într-adevăr ca hainele pe care le porți!

Site-urile sunt personale

Mulți dintre clienții noștri ne cer părerea în timpul procesului de proiectare web. Sunt o persoană avizată și, deși îmi împărtășesc deschis părerea, îi avertizez pe oameni cu privire la modul în care o interpretează. Pentru mulți oameni, site-ul lor este la fel de personal pentru ei ca hainele pe care le poartă.

Sunt o persoană foarte TOC, așa că îmi place ca site-urile web să fie curate și albe. De asemenea, sunt încrezător și independent, așa că îmi place culoarea roșie. Îmbrăcămintea mea tinde să fie albă, neagră, cafenie și roșie. Vedeți o tendință aici? Sunt de bază atunci când vine vorba de îmbrăcăminte și voi opta pentru confort peste stil în orice zi a săptămânii. Cu site-urile web, voi alege funcția și alinierea personalității cu mult înainte de a mă îndrepta spre flash și bling. Dar eu sunt și asta funcționează pentru personalitatea mea. Nu va funcționa pentru toată lumea.

Site-urile sunt la fel. S-ar putea să vin cu tema WordPress perfectă pentru Jane, dar nu va funcționa deloc pentru Mary. Trucul este să vă cunoașteți stilul și să vă asigurați că stilul site-ului dvs. web reprezintă o reprezentare a dvs. online.

Clientul pe care l-am menționat mai sus este un avocat într-o firmă de avocatură cu treizeci de avocați. Nu este ușor să încerci să obții un aspect care să răspundă nevoilor estetice a treizeci de avocați bine educați și de opinie. Fiecare are propriul său stil și fiecare își dorește ceva diferit. Nu poți face rochia de treizeci de avocat la fel și nu pot proiecta un site web care să-i facă pe treizeci de avocați. În cele din urmă am proiectat un site care a funcționat pentru mase și am încercat să rămânem suficient de conservatori, astfel încât toată lumea să poată fi relativ fericiți.