Cadrele tematice WordPress nu sunt noi, dar utilizarea lor crește în popularitate. Pe măsură ce comunitatea WordPress crește și rata de utilizare a WordPress crește, setul nostru de abilități colective se dezvoltă în rafinament. Odată cu această creștere vine capacitatea de a crea, implementa și utiliza caracteristici și funcții avansate.

Când am început să lucrez cu WordPress, m-am învățat despre componentele temelor și despre utilizarea lor de bază. Am trecut apoi la crearea propriilor teme cu un pachet software numit Artisteer. Apoi am trecut la teme de hacking deja create de firme precum StudioPress. În cele din urmă, am aflat despre crearea de teme pentru copii prin cadrul Genesis. Ca agent de marketing, migrația mea și sofisticarea crescândă au urmat aceeași cale ca mulți alți dezvoltatori de site-uri web și firme WordPress. Este o plimbare înainte de a rula tipul de proces. În timp ce unii dintre noi ar putea învăța să alerge mai repede sau ar putea să alerge un maraton, toți ne poticnim și cădem pe drum.

Remarcabil este cât de repede s-au schimbat comunitatea WordPress și setul de resurse în ultimii ani. Îmi place comunitatea WordPress și software-ul pe care îl creează. Sunt adesea atins de generozitatea celor din ea și de capacitatea lor incontestabilă de a iubi și de a fi pasionați de ceea ce fac în fiecare zi. M-am trezit rapid aspirat și acum firma mea este captivată de WordPress 24/7.

Pe măsură ce migrați prin peste 1.500 de teme gratuite disponibile prin WordPress.org sau numărul necunoscut de teme premium WordPress disponibile pentru vânzare, trebuie să faceți un pas înapoi și să vă mirați în mod absolut de creșterea rapidă din cadrul comunității. De la cadre și teme pentru copii la designuri receptive, evoluăm într-un ritm extrem de rapid. Această evoluție înseamnă că opțiunile sunt nesfârșite. Un cadru a crescut la douăzeci și o sută de teme a crescut la un număr, mă îndoiesc că orice utilizare poate chiar să cuantifice.