O mulțime de companii și start-up-uri nu știu cât de mare este WordPress sau de ce ar trebui să folosească WordPress pentru afacerea lor, așa că în acest articol vă voi spune de ce ar trebui să utilizați WordPress pentru afacerea dvs. sau site-ul de pornire.
În afară de faptul că WordPress este gratuit, WordPress este minunat. Este ușor de utilizat, foarte puternic și puteți face aproape orice cu el.

Nu numai atât, dar există o imensă comunitate de dezvoltatori WordPress, nenumărate tutoriale, ghiduri, videoclipuri, cărți electronice și chiar întreprinderi întregi dedicate să vă ajute să vă dezvoltați și să vă întrețineți site-ul web WordPress. Dacă nu a fost suficient, conform w3techs.com:
„WordPress este utilizat de 60,3% din toate site-urile al căror sistem de gestionare a conținutului îl cunoaștem. Aceasta reprezintă 30,2% din toate site-urile web. ”

Dacă deținerea a 30% din toate site-urile web de pe web nu a fost suficient de mărturisită și încă vă întrebați de ce utilizați WordPress, permiteți-mi să vă spun că alimentează și site-urile web ale unor dintre cele mai mari mărci din lume, inclusiv TechCrunch, MTV , Sweden.se, Microsoft, Facebook News și Vogue.

Înțelegerea temelor WordPress și a constructorilor de pagini


Temele WordPress și constructorii de pagini sunt cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată pentru întreprinderile mici în ceea ce privește dezvoltarea web.


Cei mai buni dintre ei de pe piață vă oferă zeci de mii de lire sterline de muncă, între 50 și 250 de dolari.
Valoarea inclusă în aceste teme este incalculabilă. Liderii de piață precum Divi Page Builder conțin mii și mii de ore de lucru de la designeri calificați, dezvoltatori.
În afara cutiei, aceste instrumente pot fi folosite pentru a construi aproape orice.


Acestea vin cu dispozitive de construire a paginilor ușor de utilizat, sunt complet receptive, sunt incluse la pachet cu plugin-uri uimitoare, conțin opțiuni de stilizare și personalizare infinite și o mulțime de demonstrații ușor de instalat.