Concept & Design

Combinăm imaginația și tehnologia pentru a ajuta brandurile să crească într-o eră a transformării digitale.

Ne inspirăm dintr-o gamă largă de experiențe pentru a ajunge la cea mai puternică viziune care vorbește despre modul în care este într-adevăr lumea. De aceea sfera noastră creativă se întinde pe tot globul.  Ne place să-l numim „adevăr colectiv” și ne face cea mai bună versiune a noastră.

01. Analizăm

Începem cu hotărâre să vă înțelegem compania și detaliile complicate ale fiecărui produs sau serviciu unic pe care dumneavostră îl aveți de oferit.

Găsim și venim cu noi soluții care vă vor distinge pe piață de ceilalți într-un mod calitativ. Nu încercăm să „reinventăm roata” de fiecare dată, ci doar o facem mai rotundă.

02. Wireframe

Schițarea wireframe-urilor este esențială pentru a începe să realizăm concepte și idei într-un design elocvent, organizat.

După crearea unui wireframe și obținerea de răspunsuri la principalele întrebări, ajungem la crearea unui design care ne va conduce către obiectiv.

03. Design

Designul Web House va reflecta identitatea dumneavostră de brand unic, obținând în același timp impactul estetic maxim.

Clienții noștri construiesc case, fac ciocolată, organizează cursuri și chiar salvează vieți. Ne asigurăm că vocea lor este auzită. Tare și clar.