Web development

Intră în centrul de excelență, unde construim noi site-uri web îndrăznețe și captivante.

Nu există două proiecte la fel, dar procesul nostru ne-a servit atât pe noi, cât și pe clienții noștri în zeci de versiuni de site-uri web. Punem utilizatorii pe primul loc și creăm experiențe de marketing incredibile, captivante, care îmbină magia creativă, angajamentul măsurabil și impactul tangibil.

Procesul nostru de dezvoltare

WebHouse WebDesign - Magazine Online - Agentie Web Design Romania

01. Planificarea

Crearea unei strategii de dezvoltare care să funcționeze

O arhitectură tehnologică optimă necesită o echilibrare abilă a factorilor – necesități actuale și viitoare, fluxuri de lucru, integrări, cerințe de reglementare, resurse tehnice interne și, desigur, buget – pentru a ajunge la soluția potrivită.

Echipa noastră de tehnologie experimentată acționează ca partenerii dvs. strategici – vă ajută să vă reconstruiți stiva tehnologică sau să găsiți o soluție care să se joace frumos cu instrumentele pe care le aveți.

02. Dezvoltare Front-end si Back-end

Servicii concepute special pentru dezvoltarea afacerii tale

Echipele noastre de dezvoltare cunosc întreaga gamă de limbaje moderne de dezvoltare web, inclusiv PHP, HTML5, CSS și Javascript. Cu gama noastră de parteneriate, avem expertiză pentru o mare varietate de opțiuni CMS pentru dezvoltarea magazinului online al dumneavoastră.

Platforma noastră de comerț face ca clienții noștri să evolueze cu ușurință și să funcționeze ca o organizație comercială eficientă, bazată pe date, pentru a-și dezvolta afacerea.

WebHouse WebDesign - Magazine Online - Agentie Web Design Romania
WebHouse WebDesign - Magazine Online - Agentie Web Design Romania

03. QA & Testare

Ne asigurăm că produsul dvs. funcționează perfect și îmbunătățește viața clienților.

Suntem fanatici în ceea ce privește QA, cu echipe dedicate care evaluează fără milă site-ul față de peste 100 de puncte de control înainte ca acesta să ajungă chiar să intre în direct.

Ne place să îi implicăm pe clienții noștri – în timp ce site-ul este în versiune beta, acesta trăiește pe un server de dezvoltare, unde dvs. și echipa dvs. se poate juca cu el, și să ne ajute să eradicăm orice erori.

04. Training CMS + Lansare

Instruim clientii la predarea proiectului

Când livrăm noul dvs. site, nu vă vom arunca doar cheile și vom rula. Vă prezentăm prin CMS, vă arătăm cum să îl utilizați (și cum să nu-l utilizați) și ne asigurăm că toți cei care ating site-ul web sunt confortabili cu gestionarea acestuia. Ziua de lansare este timpul să sărbătorim – și să începem să planificăm îmbunătățiri care oferă și mai multă valoare utilizatorilor și afacerii dvs.

WebHouse WebDesign - Magazine Online - Agentie Web Design Romania
WebHouse WebDesign - Siteuri si Magazine Online

05. Administrare + Mentenanță

Întreținem și ținem site-ul in viață pentru dumneavoastră

Actualizăm platforma și conţinutul site-ului sau blogului tău conform nevoilor tale, pentru a menţine o prezenţă de încredere în mediul online.Pentru magazinele online modificarile de preturi si de produse sunt frecvente  iar necesitatea de a opera intr-un panou de administrare  este obligatorie. 

Noi va oferim si un panou de administrarea in care sa va operati aceste modificari, insa daca doriti sa nu va asumati aceasta sarcina noi putem sa va ajutam si sa va  facem aceste  actualizari in maxim 24 de ore de la e-mailul dvs. .