Digital Marketing & SEO

Experiența noastră în crearea de strategii de marketing bazate pe date, ne permite să deservim clienții în mod eficient într-o gamă largă de industrii.

Datele se află în centrul oricărei strategii de marketing. Preluând date din fiecare sursă disponibilă - date primare, performanțe anterioare ale campaniei, cercetări ale concurenților, interviuri cu clienții, sondaje și multe altele - aflăm despre publicul dvs., identificăm provocări și începem să formulăm idei.

Procesul nostru de dezvoltare

WebHouse WebDesign - Siteuri si Magazine Online

01. Public + Cercetare competiție

Săpând mai adânc în piața ta

Atragerea unui public necesită înțelegerea nevoilor și provocărilor acestora. Prin intermediul unei ample cercetări a publicului, descoperim cu ce probleme se confruntă publicul și ce le face să bifeze, astfel încât să ne putem conecta și să lăsăm o impresie durabilă.

Concurenții dvs. sunt flămânzi pentru aceiași clienți. Analiza competitivă a echipei noastre analizează peisajul și începe să identifice unde afacerea dvs. poate găsi avantajul.

02. Dezvoltarea strategiei

Combinăm arta și știința

Datele sunt esențiale, dar adevărata provocare este să găsești oportunități și să generezi informații, identificând modalități noi și imaginative de a-ți construi, angaja și converti publicul cheie. Strategiile noastre de marketing strălucite fac toate acestea și multe altele.

Strategia dvs. este afișată într-o prezentare care diagnosticează provocările cu care se confruntă marca dvs., stabilește ideile care stau la baza soluției noastre și oferă un raport detaliat.

WebHouse WebDesign - Siteuri si Magazine Online
WebHouse WebDesign - Siteuri si Magazine Online

03. Evaluare și optimizare

Efectuarea de îmbunătățiri prin măsurarea performanței

Ori de câte ori este posibil, evităm să tratăm strategiile ca pe un singur lucru. Marketingul digital este iterativ și o strategie ar trebui să fie un lucru viu. Ne propunem să revizuim regulat strategiile de marketing, astfel încât să putem lua în considerare noile date, să evaluăm dacă piața sa schimbat și să ajustăm cursul în consecință.